De wereld draait door, de NVFK blijft in beweging!

23 jul 2020
Hét online najaarsevent vol inspiratie, visie en verrassingen op 18 september!

De inschrijving is geopend!

Het zijn onzekere tijden. Het Coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Juist nu lijkt het ons fantastisch iets te organiseren waar wij als kinderfysiotherapeuten weer even ‘samen’ komen. Even met elkaar in contact, verbinden en gezamenlijk beleven van nieuwe inzichten en ludieke momenten. Want: de wereld draait door en de NVFK staat niet stil!

We hebben een online event gecreëerd waarin we inhoud en verbinding met elkaar willen combineren. Hoe? In een studio gaan de hosts in gesprek met enkele bijzondere gasten, zijn er ludieke intermezzo’s en geven we de praktijk van alle dag een ruim podium.

Aan tafel nemen verschillende gasten plaats, waaronder prof. dr. Raoul Engelbert, hoogleraar in de kinderfysiotherapie. Hij zal zijn visie op de toekomst van de kinderfysiotherapie uitgebreid neerzetten en met ons en jullie in gesprek gaan hierover.

In 2040 heeft Nederland de gezondste jeugd van de wereld! Dit is de gezamenlijke ambitie van 20 verschillende gezondheidsfondsen die wordt gesteund door NOC*NSF en de Nederlandse loterij. Samen zetten ze zich in voor de 'Gezonde Generatie'. Op welke terreinen gaat het al goed en op welke terreinen moet er nog winst worden geboekt. Hoe worden de krachten gebundeld en hoe kunnen we ons als kinderfysiotherapeut hierin profileren? De gezondste jeugd van de wereld, ook voor de jeugd met een chronische aandoening? Raoul Engelbert zal hierop ingaan tijdens het online event. Daarnaast zal de volgende stelling worden besproken: Zorg en begeleiding van kinderen en ouders, hand in hand met de wetenschap en onderwijs. 

Datum:                               
18 september 2020

Tijd:                                     
19:30 – 21:30

Locatie:                               
Je huiskamer, werkkamer, kantoor/praktijk of tuin: de hele sessie zal live worden gestreamd en via ZOOM te volgen zijn.

Kosten:                               
leden 35,-, Niet-leden 50,-
(Incl. verrassingspakket én 20,- korting op het jubileumevent maart 2021!)

Accreditatie:                    
Wordt aangevraagd

Klik hier om je in te schrijven!

Trefwoorden: