Bestuursblog door Yvonne Wilborts

6 nov 2020
Je herkent het vast wel vanuit jouw dagelijks werk…? 100 dingen om te doen, altijd uren te kort op een dag! Drukte alom!

Dagelijks komen er vragen vanuit het werkveld bij ons binnen.

Vaak gaan de vragen over praktijkvoering, richtlijnen of actuele zaken zoals beleid in kader van Corona, enzovoorts. Uiteraard beantwoorden we heel graag alle vragen. Eén van onze doelen is immers kinderfysiotherapeuten zo goed mogelijk up to date te houden.Binnen onze beroepsvereniging werkt een groep bevlogen kinderfysiotherapeuten erg hard om zich in te zetten voor een sterke positie voor ons vak. Naast de 5 bestuursleden, zijn er ook veel commissie- en sectieleden die dit doen. We zijn heel blij met deze actieve club mensen, die al deze inspanningen verrichten naast hun baan. Dat is vaak hard werken kan ik je zeggen!

De jaarplannen zijn ieder jaar weer goed gevuld met allerlei mooie projecten en daarnaast komen nog erg veel ad hoc vraagstukken op ons af, die we ook graag willen oppakken.

 

Er gebeurt dus altijd erg veel. We realiseren ons dat we er niet altijd goed in slagen om jullie hierover te informeren. Soms is dat omdat er eigenlijk nog niets gedeeld kan of mag worden of omdat iets nog niet is afgerond. Maar af en toe glipt er in alle drukte ook gewoon iets tussendoor. Te druk met al het werk en we vergeten hierover te communiceren.

We willen dolgraag jou als NVFK lid goed informeren, maar ook niet overladen. We plaatsen alle relevante informatie op onze website. Via nieuwsbrieven word jij regelmatig op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen. Ook sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn zetten we in om informatie te delen. Daarnaast gebruiken we de NVFK-app om ervoor te zorgen dat jij alle nuttige informatie altijd bij de hand hebt. We realiseren ons binnen het bestuur dat we misschien meer moeten delen wat wij daadwerkelijk doen. En dan niet alleen de overwinningen en mooie prestaties, maar ook het zwoegen en strijden met een minder goede afloop. Want ja natuurlijk, we willen allemaal een hoger tarief, omdat we dat verdienen. En we willen allemaal minder hoge lidmaatschapskosten, want het kost immers allemaal al genoeg. Helaas kunnen we ondanks onze inzet niet altijd bereiken wat we voor ogen hebben, maar geloof me, wij blijven strijden! Voor jullie, voor ons, voor het mooie vak kinderfysiotherapie!

In deze bestuursblog kun je de komende tijd meelezen over onze dagelijkse beslommeringen. Een kijkje dus in de portefeuille van de bestuursleden. En roept dit dan weer vragen op? Dan horen we het graag via info@nvfk.nl! 😊

Trefwoorden: