Algemene ledenvergadering

De NVFK organiseert twee keer per jaar een algemene ledenvergadering. Indien nodig wordt er een extra vergadering uitgeschreven. Jouw stem is belangrijk voor het bepalen van het beleid van het NVFK. Laat daarom je stem nooit verloren gaan en stem op jouw ALV!

Algemene Ledenvergadering op 10 mei 2021

Beste collega,

Namens het bestuur van de NVFK nodig ik je van harte uit voor de online 77e Algemene Ledenvergadering (ALV) van de NVFK op maandag 10 mei a.s.

Voorafgaand aan de ALV presenteert dr. Bart Bartels de uitkomsten van zijn promotieonderzoek over vermoeibaarheid bij kinderen met Spinale Musculaire Atrofie (SMA).

Dit interessante voorprogramma start om 19.15 uur.

De 77e ALV begint om 20.00 uur. In lijn met de coronamaatregelen vinden beide activiteiten online plaats.

Leden kunnen zich nu inschrijven voor de digitale ALV en het voorprogramma.

Graag aanmelden voor de ALV en het voorprogramma uiterlijk 9 mei 2021.

De ALV en het voorprogramma zijn toegankelijk voor alle kinderfysiotherapeuten, ook voor niet-leden. Bijwonen van de ALV geeft 1 accreditatie punt in het KRF-kwaliteitsregister (beroepsinhoudelijk deel). Voor het voorprogramma is accreditatie aangevraagd. Wil je als niet-lid de ALV bijwonen, stuur dan een mail aan info@nvfk.nl.

Je kunt de vergaderstukken hieronder downloaden. Alle vergaderstukken zijn gebundeld in het ALV vergaderboekje. Je kunt de vergaderstukken ook apart downloaden.

Agenda online ALV 77 (PDF - 152kB)

Trefwoorden: