Hét online najaarsevent vol inspiratie, visie en verrassingen!

Het zijn onzekere tijden. Juist nu lijkt het ons fantastisch iets te organiseren waar wij als kinderfysiotherapeuten weer even ‘samen’ komen. Even met elkaar in contact, verbinden en gezamenlijk genieten van nieuwe inzichten en ludieke momenten. Want: de wereld draait door en de NVFK staat niet stil.

Zien we je online?

Ter ere van ons 35-jarig jubileum hebben we een online event gecreëerd waarin we inhoud en verbinding met elkaar willen combineren. 

Hoe?
In een studio gaan de hosts in gesprek met enkele bijzondere gasten, zijn er ludieke intermezzo’s en geven we de praktijk van alle dag een ruim podium. Aan tafel nemen verschillende gasten plaats, waaronder prof. dr. Raoul Engelbert, hoogleraar in de kinderfysiotherapie. Hij zal zijn visie op de toekomst van de kinderfysiotherapie uitgebreid neerzetten en met ons en jullie in gesprek gaan hierover.

Wanneer 
18 september 2020

Hoe laat
19:30 tot ongeveer 21:30 uur

Waar
Je huiskamer, werkkamer, kantoor/praktijk of tuin: de hele sessie zal live worden gestreamd en via ZOOM te volgen zijn.

Kosten
NVFK leden € 35,-
Niet-leden € 50,-
(Incl. verrassingspakket én € 20,- korting op het jubileumevent maart 2021!)

Accreditatie: 
Wordt aangevraagd

Nog geen NVFK-lid? 
Maak dan nú gebruik van het tijdelijke jubileum-aanbod waarin de NVFK en het KNGF de krachten bundelen. Dit unieke aanbod geldt alleen in combinatie met inschrijving voor het najaarsevent. Sluit je aan bij het KNGF en de NVFK. Want samen staan we sterk

Trefwoorden: