Kinderfysiotherapeut 3.0: this is YOUR playground!

35 Jaar NVFK is het moment om terug te blikken en ons te verwonderen over allen ontwikkelingen binnen ons vak. Het is ook het moment om verder te dromen over alle mogelijkheden die de toekomst nog te bieden heeft. Maar dit jubileum is wat ons betreft vooral hét moment om even samen stil te staan, te genieten, feest te vieren en samen nieuwe herinneringen te maken! Hoe doen we dit? Door dingen met elkaar te beleven!   Naast een jaar vol inspirerende interviews, verrassende blogs en filmpjes organiseren we 1-2 oktober 2021 hét jubileumevent! Kinderfysiotherapeut 3.0: this is YOUR playground!  

Vrijdag:

Op de eerste dag hebben we een unieke verzameling van hoogleraren, klaar om in interactieve sessies met jullie de laatste know how van een ieders expertise te delen. Het wordt moeilijk kiezen, maar wie ga jij bezoeken? Er is veel tijd voor borrelen, er zijn verrassende intermezzo’s en de middag eindigt met een battle tussen de hooggeleerden! Niet lang daarna kun je aanschuiven bij de ‘Diner-Experience’. Weet jij nog wat je proeft in het donker? En als je soep ineens blauw is, herken je dan de ingrediënten nog? Beleef samen dit diner om nooit te vergeten. De avond is natuurlijk niet compleet zonder een spetterend feest!
 

Zaterdag

Op zaterdag gaan we DOEN! Allerlei topics zijn spectaculair uitgewerkt. Omdat we meer willen dan alleen een update gaan we deze dag de diepte in. Elk onderwerp heeft een lezing én een clinic. Weet jij al hoe je moet vallen? En hoe analyseer je intrinsiek en extrinsiek leren bij acrobaten? Leer over pijnbeleving tijdens het debat over nature/nurture en verdiep je in de digitale belevingswereld tijdens de clinic van het kind 3:0! 
 

Locatie

Dit alles vindt plaats op de KNVB in Zeist! Deze locatie ademt activiteit, passie en inspiratie en is dé plek om samen herinneringen te gaan maken!

Ben je er bij?

Trefwoorden: